Felsős farsangi mulatság

2023. február 9-én az iskola felső tagozatos tanulói – három év kényszerű kihagyása után – közös, nagy farsangi mulatságon vehettek részt. A délutáni programon mindenki megvalósíthatta régi álmait és belebújhatott Wednesday, Eperke, légiutaskísérő, Hulk, Poirot, Cápa és még akár Hófehérke és a hét törpe szerepébe is. Jelmezek színes kavalkádja tette igazán emlékezetessé a közös eseményt. 

Az izgalmakban megfáradt gyerekek számára otthonról hozott finomságok, illetve a BGE önkéntes hallgatói által sütött gofri és melegszendvics adtak lehetőséget a feltöltődésre még a táncmulatság kezdete előtt. Aki szerette volna csillámtetkót, arcfestést is kérhetett, a hallgatók igyekeztek élménnyé tenni a napot.

A közös bulin a gyerekek és felnőttek által kedvelt zenékre bárki eltáncolhatta bánatát, örömét és kiengedhette a benne lévő megasztárt.

Ezúton is köszönjük szüleink gondoskodását, a szervező és segítő pedagógusok, nevelők munkáját illetve a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány anyagi hozzájárulását is!