Farsangi mulatság a felső tagozaton

2023-2024. tanévben a télbúcsúztató farsangi mulatság igazán fergetegesre sikeredett. A felső tagozatos diákok pompásabbnál pompásabb jelmezekbe öltöztek és bátran mutatták meg magukat társaiknak. Természetesen a legötletesebb jelmezeket külön díjaztuk, de szerencsére az idei alkalommal senki sem ment haza üres kézzel.

A jelmezversenyt követően a tanulók több helyszínen is eltölthették idejüket. Volt lehetőségük a büfé kínálatából választani, ahol a csokiszökőkút nagy sikernek örvendett, de nem sokkal mögötte a sültkrumpli is hatalmas hírnévnek örvendhetett. Természetesen az idei évben sem csak a hasakat töltöttük meg, hanem élményekkel is gazdagodhattak. Kialakítottuk egy fotó sarkot, ahol megörökíthették jó kedvüket, formabontó jelmezeiket. Lehetőségük volt kipróbálni a BeerPong játék menetét, lépéseit, valamint a hazárdjátékok világába is elnézhettek a kaszinóasztal segítségével. Természetesen minden rendezvény sztárja, a csillám tetoválás sem maradhatott ki.

Az eredményhirdetés után minden tanuló ezen lehetőségek közül választhatott, illetve kezdetét vehette a táncos mulatság is, ahol hangos zenével, jókedvvel, tánccal űztük el a tél utolsó hűvös szeleit.

Nagyon köszönjük az Alapítvány támogatását!