ALLEE-s jótékonysági gyűjtés december 3-án

Gyermekkorunk csodált, a téli mesebeli világot megjelenítő hógömbjének óriási változatát varázsolja az Allee Bevásárlóközpont látogatói elé. A hatalmas karácsonyi csodát igéző hógömbbe az érdeklődők be is léphetnek és fotókat is készíthetnek. A belépés ingyenes, azonban lehetőség nyílik a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány támogatására. Mindemellett az ünnepi készülődést a hagyományos karácsonyi vásár mellett az Ajándékterminálban kapható több mint száz magyar dizájner egyedi termékei és a kézműves ajándékokat készítő workshopok teszik teljessé.

 

VÁLTSD VALÓRA GYEREKKORI ÁLMOD, HOGY VALÓRA VÁLTSD A PETŐS GYERMEKEK ÁLMÁT!

Adventi hangulat, az ajándékvárás gyermeki öröme, a karácsony varázsa elevenedik meg 2018. december 3-tól az Allee Bevásárlóközpont aulájában felállított óriási hógömbben. Az ünnepvárás különleges pillanatát élhetik át a látogatók, ha belépnek a mesebeli hógömbbe és fotókat készítenek. A belépés ingyenes, de lehetőség nyílik a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványtámogatására. A befolyt teljes összeget a fogyatékkal élő gyermekek sportolására, számukra sporteszközök vásárlására, iskolai kirándulások, nyári táborok támogatására, kisebb gyermekek csoportjainak eszköz- és játékfejlesztésére fordítják.

 

HAZAI DIZÁJN AZ ÜNNEPEKRE – AJÁNDÉKTERMINÁL

Idén immár második alkalommal költözik az Ajándék Terminál az Allee Bevásárlóközpontba. Az évről évre egyre gazdagabb és izgalmasabb kínálattal jelentkező pop-up eseményen idén közel 140 hazai designer termékei közül válogathat az, aki valami igazán különleges ajándékot szeretne: divatkiegészítők, ékszerek, papíráruk, gyerekjátékok, bútorok, kerámia és lakberendezési tárgyak népesítik be az Ajándék Terminál polcait december 1-30. között. Az ünnepi készülődés idejére szervezett szakmai workshopok és kézműves foglalkozások keretében személyesen is találkozni lehet a tervezőkkel és közösen elkészíteni egy-egy design tárgyat, karácsonyi ajándékot.”.

 

ÜNNEPI NYEREMÉNYJÁTÉK

Az ünnepi várakozást az Allee nyereményjátékkal szeretné még örömtelibbé varázsolni, ezért a bevásárlóközpontban a 10.000 Ft felett vásárlók minden nap nyerhetnek egy 10.000 Ft-os Allee utalványt, fődíjként pedig egy elektromos Smart 1 éves korlátlan használatát.